Afvaartsteiger


Standaard vertrekken de vaarten vanaf de Oudegracht t.h.v. de Gaardbrug, zie onderstaand kaartje. De afvaartsteiger bevindt zich in het Centrum van Utrecht aan de Oudegracht (Tolsteegzijde) aan de werf ter hoogte van nr. 175 werf. De Gaardbrug is gelegen op steenworp afstand van de Domtoren aan het einde van de lijnmarkt, midden in het hart van de middeleeuwse Domstad en het Museumkwartier. Bij de steiger beschikken wij over een toiletvoorziening, waarvan u eventueel gebruik kunt maken voordat u de boot instapt.

Wij kunnen u echter in overleg ook op een andere locaties ophalen. Aan de Oudegracht is dit gratis. Wilt u buiten de Oudegracht opgehaald worden, geen probleem. We berekenen dan wel voor en of terugvaarkosten om u op te halen of de sloep weer weg te brengen.

U kunt parkeren in de overdekte parkeergarage Springweg aan de Strosteeg 83, direct naast de halteplaats van onze boot. De parkeergarage is dag en nacht geopend. Tarief € 2,00 per 27 minuten en 36 euro voor een etmaal. de tarieven kunt u ook teruglezen op www.interparking.nl.  Klik hier voor de routebeschrijving of bereken uw persoonlijke route door middel van Google Maps.

Indien u met de auto of openbaar vervoer naar Utrecht komt, dan adviseren wij u op tijd te vertrekken, want wachttijd is vaartijd.  Het kan erg druk zijn op de wegen rond en binnen Utrecht.


Boot versieren bij de opstapplaatsVaarkaart UtrechtGaardbrug Utrecht
Tapasboot Utrecht bij de afvaartsteigerGaardbrug Utrecht
Klik op een van bovenstaande afbeeldingen voor een grotere weergave
© 2004 - 2023 Tapasboot Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Tapasboot Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl