Sloep huren Utrecht


Tapas eten tijdens uw rondvaart? Tapasbootutrecht.nl heeft voor iedere groepsgrootte een geschikte sloep die u kunt huren voor een rondvaart in onze Domstad Utrecht! Tijdens het huren van een sloep kunt u genieten van tapas aan boord. U kunt onze sloep huren inclusief schipper voor minimaal 2 uur, ditis dan inclusief het tapasdiner aan boord van de sloep.  Zie voor meer informatie ten aanzien het huren van een sloep en onze tapastocht over de Oudegracht en de singels van Utrecht onze tarieven.

Onze sloepen kunnen worden voorzien van comfortabele zitkussens, overkapping, beertender en Bose iPod dock. U kunt met onze boot vanaf maart tot en met oktober een rondvaart of boottocht maken door Utrecht. Gezellig een sloep huren tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, promotiefeest, afstudeerfeest, familie-uitje of bruiloft.

Reserveer uw sloep voor een privé rondvaart inclusief tapas via ons reservering formulier.Een sloep huren in de authentieke Domstad Utrecht zonder tapas? Wit u liever een een rondvaart maken zonder gebruik te maken van van onze tapasgerechten, dan verwijzen we u graag door naar VareninUtrecht.nl. VareninUtrecht.nl biedt sloepverhuur in Utrecht tot 42 personen vanaf 1,5 uur waarbij u eventueel zelf voor catering kunt zorgen en uw eigen uw eigen biertje aan boord drinken. In overleg kan VareninUtrecht.nl voor de drankjes en hapjes en speciale catering zorgen. Tevens is het mogelijk om buiten Utrecht te varen op bijvoorbeeld de Vecht.

jevindthetpasecht

 

© 2004 - 2023 Tapasboot Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Tapasboot Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl