Corona beleid


Corona-beleid

Vanaf zaterdag 26 juni varen wij weer!  Door de recente versoepelingen is de toegestane maximale groepsgrootte niet meer van toepassing voor de publieke buitenruimte, wel dient er tussen de huishoudens onderling nog 1,5 meter afstand gehouden te worden. De verwachting en onze hoop is dat de 1,5 meter maatregel begin september ook vervalt en we weer met grotere groepen mogen varen.

Aantal personen aan boord

Door de 1,5 meter afstandsregel en de ruimte op de sloep, is de totale passagierscapaciteit wel beperkt. We varen met sloepen van 7 tot 10 meter, afhankelijk van de groepssamenstelling bepalen we bij iedere individuele aanvraag de maximale capaciteit per sloep. U dient de groepssamenstelling in het vakje “opmerkingen” bij uw aanvraag aan te geven. Onze open sloepen kunnen bij regen overkapt worden.

Basisregels

We houden op de kade en aan boord onderling 1,5 meter afstand, we vermijden drukte bij de op- en afstap locatie en passen de hygiëne regels toe. Tussen de tochten plannen we tijd om de sloep weer schoon te maken. Samen zijn we op deze wijze in staat om het voor zowel onze werknemers als onze gasten veilig en gezond te houden. We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU).  Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

Reserveringen

U kunt vanaf heden weer reserveren voor onze tapastochten vanaf 26 juni!

Aan boord houden we tussen niet gezinsleden en stellen 1,5 meter afstand aan.  Bij gezinnen en stellen die op 1 adres woonachtig zijn hoeft er geen onderlinge afstand van 1,5 meter aangehouden te worden.  U dient dit in het vakje opmerkingen bij uw reservering te vermelden. Zo kunnen wij de direct bepalen of wij een sloep voor uw gezelschap beschikbaar hebben. Daarnaast verzoeken wij u bij de reservering aan te geven of u vrij bent van de symptomen ( verkoudheid, kortademigheid, hoesten en verhoging  ) die gepaard gaan met het corona-virus. Nu we weer opstarten en ook ons personeel inplannen voor de tochten, gelden op de reserveringen onze algemene voorwaarden ( zie https://tapasbootutrecht.nl/algemene-voorwaarden/)

Kantoor en openingstijden

Ons kantoor aan de Oudegracht zal vanaf 26 juni ook weer geopend zijn. De toiletruimtes bij de op- en afstaplocatie zijn dan ook weer toegankelijk voor onze vaargasten. Wij werken op dagen dat we geen tochten hebben, zoveel mogelijk vanuit huis. We behandelen wel dagelijks onze mailberichten en zullen deze zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Bij vragen kunt u contact opnemen met : [email protected].

Laatste informatie

We doen uiteraard ons uiterste best om deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden en u van de meest recente informatie te voorzien. Toch raden we u aan om de veiligheidsvoorschriften van de volgende partijen in acht te nemen en te volgen:

Utrecht, 21 juni 2021

© 2004 - 2021 Tapasboot Utrecht.nl - Alle rechten voorbehouden - Tapasboot Utrecht.nl is onderdeel van Varen in Utrecht.nl - Realisatie website: ME