Sloepen

Tapasboot Utrecht - Orion

De Orion is een mooie, luxe en comfortabele sloep met veel zitruimte. Deze boot heeft een nieuwe stille dieselmotor. De sloep is met teak ingetimmerd en heeft 2 grote (eet)tafels.  We voorzien de sloep van comfortabele zitkussens. Bij regen kan de sloep over de gehele lengte – inclusief de zijkanten – overkapt worden.

maxpers210-20 personen

Tapasboot Utrecht - Batavier
De Batavier is onze grootste sloep. Een ideale luxe sloep voor grote groepen. Ze heeft een splinternieuwe en stille motor. De sloep heeft 3 grote (eet)tafels. Op de Batavier kunnen we tot 30 personen tegelijk laten dineren. Tijdens de tocht voorzien we de sloep van comfortabele zitkussens. Deze sloep kan bij regen over de gehele lengte inclusief zijkanten overkapt worden.

maxpers2 18-30 personen

Tapasboot Utrecht - Morgenster
De Morgenster is een robuuste, stoere en zeer stabiele sloep. De dwarsbanken zijn verwijderd en hiervoor in de plaats zijn er tafels gekomen waar u comfortabel aan kunt dineren. Deze sloep kan over de gehele lengte – inclusief de zijkanten – overkapt worden en is voorzien van zitkussens.

maxpers2 8-15 personen

Tapasboot Utrecht - Agrippa

De Agrippa is een charmante, knusse sloep, zeer geschikt voor een wat kleiner gezelschap tot 12 personen. De sloep is deels betimmerd met mahonie. Bij deze sloep zijn de originele dwarsbanken in takt gelaten, deze dienen nu als tafel. De sloep kan geheel (incl. de zijkanten) overkapt worden.

maxpers2 8-12 personen